NIEUWS – Stichting Denova zoekt een bestuurslid

Ter aanvulling op het huidige bestuur zoeken wij een bestuurslid dat zich met name wil richten op fondsenwerving en de marketing/pr van de stichting. We zoeken iemand die hierin ervaring heeft en die gedreven is hiermee aan de slag te gaan. We verwachten daarbij dat dit bestuurslid achter onze missie, visie en kernwaarden staat. Een pré is affiniteit met Zuid-Afrika. En we streven naar een divers bestuur en zoeken daarom bij voorkeur (vrouwelijke) kandidaten van kleur.

Sinds de oprichting in 2020 heeft de stichting voedselpakkettenacties gehouden waarmee veel gezinnen in De Nova geholpen zijn in de Coronaperiode. Maar er blijft meer nodig om de armoede te lijf te gaan.

De oprichters Jacobus (zijn roots liggen in De Nova Zuid-Afrika) en Marieke (haar roots liggen in Nederland) zijn momenteel woonachtig in Nederland, maar onderhouden een hechte band met de inwoners van De Nova zodat we als stichting altijd goed zicht hebben op wat nodig is. Alle overige informatie over de stichting lees je op www.stichtingdenova.nl. En het beleidsplan is op aanvraag beschikbaar.

Het bestuur vergadert 1x per maand (online) op een zondagavond. Daarbij zijn de oprichters Jacobus en Marieke (tevens bestuurslid), voorzitter Alje, penningmeester Jakob en onze linkin pin naar Zuid- Afrika, Ard aanwezig. De bestuursondersteuning wordt verzorgd door Rixt.

Ben je geïnteresseerd in de functie, laat het ons vóór 1 oktober weten via info@stichtingdenova.nl of benader één van de bestuursleden als je nog vragen hebt.

You Might Also Like