Even voorstellen

Mijn vrijwilligers rol bij Denova is fotograaf. Via beeld wil ik graag het werk van Denova ondersteunen, met beelden weergeven wat Denova is en wat de stichting doet. In 2010 ben ik voor het eerst in Zuid-Afrika geweest, deels vakantie maar ook Marieke bezoeken. Marieke is mijn nicht, zij woonde toen in Kaapstad. Toen heb ik ook kennis gemaakt met Jacobus, zijn levensverhaal gehoord en toen Marieke en Jacobus het initiatief namen om voor het dorp waar Jacobus is groot gebracht een stichting op wilden zetten om de bewoners daar een beter leven te willen geven, was het voor mij meteen duidelijk dat ik wilde ondersteunen doormiddel van beelden vastleggen over Denova. Ik ben bij evenementen, maak uiteraard foto’s maar help ook met organiseren van deze evenementen. Het is van belang de er bekendheid is over het mooie werk van Marieke en Jacobus. Hopelijk komen we elkaar eens tegen, dan zal ik je op de foto zetten. 🙂
Hartelijke groet Nelleke Heinkens 

You Might Also Like