Oude rugbyshirts RC Sneek overhandigd in De Nova Zuid-Afrika

De voorzitter van Stichting Denova, Alje Heinkens, heeft op zaterdag 21 oktober een bezoek gebracht aan De Nova. Hij was in Zuid-Afrika voor een familiebezoek (op eigen kosten). Naast zijn eigen bagage heeft hij ook een grote tas met rugbyshirts vanuit Nederland meegenomen. Deze waren gedoneerd door Rugby Club Sneek.

De oprichter van Stichting Denova, Jacobus Jooste, is lid van Rugby Club Sneek. Het herenteam kreeg nieuwe shirts. Op de oude shirts stonden nog oude sponsoren. De shirts waren nog in goede staat en bij het zoeken van een goede bestemming voor deze shirts viel al gauw het oog op Stichting Denova. De club heeft de stichting namelijk al vaker ondersteund. De leden doneren regelmatig geld en het jeugdteam speelt met het logo van Stichting Denova op de borst.

De voorzitter heeft de shirts overhandigd aan het Zuid-Afrikaanse bestuur. Zij zullen daar een goede bestemming voor vinden. De heren van Rugby Club Sneek spelen inmiddels in hun nieuwe shirt. Op de mouw van deze shirts staat het logo van Stichting Denova. Ook daarmee laten zij hun steun aan de Stichting weer zien!

You Might Also Like